Pavillon du Zoute Hotel

Pavillon du Zoute is gelegen op een unieke ligging in het hartje van het mondaine Knokke- Zoute. Het hotel, gebouwd in Anglo-Normandische 19de eeuwse stijl, is gelegen op de rand van het recent vernieuwde Zwin natuurpark. U kunt er dus genieten van urenlange wandelingen in de natuur. Daarnaast kunt u zich er helemaal uitleven op het strand (2,5 km) of in de Knokse duinen.

 

Het hotel biedt verschillende faciliteiten. Zo kunt u zich na het ontbijt terugtrekken in de Engelse tuin. Er is ook een binnenzwembad met sauna, tafeltennis of tafelvoetbal. Ook heeft u een ruime privé-parking tot uw beschikking.

Opgericht in 1927, wordt het beheer steeds van generatie op generatie overgedragen. Pavillon du Zoute verenigt op die manier jarenlange ervaring en tradities met een moderne aanpak en uitstraling waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal voorop staan.

Faciliteiten

Bar - Ontbijtbuffet - Lift - Familiekamer - Gratis parking - Tuin - Verwarming - Kranten - Parking - Huisdieren toegelaten - Kluis - Fietsroutes - Zwembad - Ping-pongtafel - Fietsenverhuur - Ontbijt op de kamer - Zakencentrum - Internet diensten - Wifi - Strand - Stadscentrum - Bos - Nabij snelweg - Kinderbedje aanwezig - Nabij bushalte minder dan 100 meter